Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at sesi duymak

Rüyada at sesi duymak

Rüyada at sesi duymak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada at sesi duymak gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada atın ayak sesini duymak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada at sesi duymak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine delalet eder.

Rüyada topuk sesi duymak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak sesi duymak ticaret ehli olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada şiddetli ses duymak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ilerleyemeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada kapı sesi duymak aşık olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments