Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada numaradan bayılmak

Rüyada numaradan bayılmak

Rüyada numaradan bayılmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kötü karakterli bir kadına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret etmektedir.

Rüyada numaradan bayılmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada numaradan bayılmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, zararını tamamen kapatacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada numara aramak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tlf numarası görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada plaka numarası görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna delalettir.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet eder.

Rüyada telefon numarası görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments