Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ders notu görmek

Rüyada ders notu görmek

Rüyada ders notu görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada ders notu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Rüyada derslerden iyi not almak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulur.

Rüyada ders notu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dersten yüksek not almak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf not aldığını görmek güzelleşeceğine, spora başlayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan iyi not almak karın artacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınavda yüksek not aldığını görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sözlü notu görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine not yazmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments