Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur ve mercimek görmek

Rüyada bulgur ve mercimek görmek

Rüyada bulgur ve mercimek görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet eder.

Rüyada bulgur ve mercimek gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı yemek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur ve mercimek görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalettir.

Rüyada bulgur mercimek görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek bulgur görmek bunalımlı günler geçirileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yoğun duygular yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments