Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harmanı görmek

Rüyada harmanı görmek

Rüyada harmanı görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada harmanı gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Rüyada harman kaldırmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada harman görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada fındık harmanı görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekin harman etmek kendini her konuda geliştireceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada harmanda fındık görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek harmanı görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada nohut harmanı görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada harmanı görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments