Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut atmak

Rüyada nohut atmak

Rüyada nohut atmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, malının ve kazancının tam olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nohut atmak gördüyseniz:

  • Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz.

Rüyada nohut atmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada nohut bulgur görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu et yemek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut dalı görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohut kusmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nohut yemek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments