Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut almak

Rüyada nohut almak

Rüyada nohut almak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kazanç ve kar getireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalettir.

Rüyada nohut almak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Rüyada nohut ve pilav görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada nohut kusmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden nohut almak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada nohutlu ekmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada nohut vermek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada büyük nohut görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut ıslatmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil nohut toplamak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments