Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut ve pilav görmek

Rüyada nohut ve pilav görmek

Rüyada nohut ve pilav görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada nohut ve pilav gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek, kariyerinizi parlatacak veya ilerlemenizin yolunu açabilecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada pilav ve nohut görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilav üstü nohut yemek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada nohutlu pilav pişirmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada nohutlu pilavı görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, adım atarken çok zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada nohutlu pilav görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada nohut ve pilav görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada pilav nohut görmek bir beladan kurtulacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Rüyada etli nohutlu pilav görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments