Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek at görmek

Rüyada erkek at görmek

Rüyada erkek at görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek at gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Rüyada at üstünde erkek görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin laf attığını görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklerin laf attığını görmek maddi güç elde edeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Rüyada erkek ve dişi at görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek at görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın üstünde erkek görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Rüyada erkek at görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dişi ve erkek at görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments