Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek başarılarının artacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, hasta ve zor geçireceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada nişanlı ayrılmak yol yordam öğretileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısından ayrılmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada nişanlıların ayrıldığını görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada nişanlıyken ayrılmak sorunların büyük darbeler vuracağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalettir.

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet eder.

Rüyada birinin nişanlısından ayrıldığını görmek elindeki işi rayına oturtacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iki nişanlının ayrıldığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada nişanlı çiftin ayrıldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments