Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birisiyle tartışmak

Rüyada ölen birisiyle tartışmak

Rüyada ölen birisiyle tartışmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada sürekli tartışmak rahatın kaçacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada düşmanıyla tartışmak huzur getirecek birinin çıkacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada akrabayla tartışmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürüyle tartışmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Rüyada birkaç kişiyle tartışmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments