Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlının babasını görmek

Rüyada nişanlının babasını görmek

Rüyada nişanlının babasını görmek kendini her konuda geliştireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, geçim derdinin biteceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada nişanlının babasını gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada babayla nişanlanmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının babasını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yorulacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek sorunların gittikçe artacağına, insanlarla arasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlıyı terk etmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin nişanlandığını görmek geçiminin güçleşeceğine, kişinin iyi hale geleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil nişanlık giymek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada nişanlıyla evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments