Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı birinin ayrıldığını görmek

Rüyada nişanlı birinin ayrıldığını görmek

Rüyada nişanlı birinin ayrıldığını görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, durgun giden işlerin açılacağına, içini açmaya karar vereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada nişanlı birinin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Rüyada nişanlıyken ayrılmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalettir.

Rüyada iki nişanlının ayrıldığını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işarettir.

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlıların ayrıldığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıdan ayrıldığını görmek geriye doğru gideceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı nişanlısıyla barışmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin nişanlısından ayrıldığını görmek büyük paralar kazanılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada nişanlıdan ayrılmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kazancının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments