Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı arkadaşını görmek

Rüyada nişanlı arkadaşını görmek

Rüyada nişanlı arkadaşını görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, dünya malı edineceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kısmetinin de açılacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlı arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Rüyada arkadaşı nişanlanmış görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hak yolunu tutacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla nişanlanmak hayatının bir düzene kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını nişanlı görmek rahatsızlık vereceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, rahata kavuşmaya inanılır.

Rüyada arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, her istediğini alabileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın nişanlanmasını görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, başarıların çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments