Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını nişanlı görmek

Rüyada arkadaşını nişanlı görmek

Rüyada arkadaşını nişanlı görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını nişanlı gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişanlısını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşın nişanlandığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın nişanlandığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla nişanlanmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının nişan görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının nişanlandığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, kurulu düzeninin devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hırsızlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşınızın nişanlandığını görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, büyük üzüntüler olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments