Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın nişanlanmasını görmek

Rüyada arkadaşın nişanlanmasını görmek

Rüyada arkadaşın nişanlanmasını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın nişanlanmasını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşın nişanlandığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarının nişanlandığını görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, ticarette yol katedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşınla nişanlanmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayattan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments