Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at merdiven görmek

Rüyada at merdiven görmek

Rüyada at merdiven görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ona kol kanat gereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada at merdiven gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada at merdiven görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada atla merdiven çıkmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerin yıkandığını görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenlere çıkmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden zorlanarak çıkmak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işarettir.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments