Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanı bozmak

Rüyada nişanı bozmak

Rüyada nişanı bozmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada nişanı bozmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak maddi açıdan zarar edileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet eder.

Rüyada nişanını bozmak kötü yönde hareket edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Rüyada nişan bozduğunu görmek kısmetinin de açılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Rüyada nişanı bozduğunu görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan bozmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kazancının da azalacağına, keyifli sohbetler edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin nişan bozduğunu görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanı bozmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kindar olacağına tabir olunur.

Rüyada yeminini bozduğunu görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments