Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlandığımı görmek

Rüyada nişanlandığımı görmek

Rüyada nişanlandığımı görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulur.

Rüyada nişanlandığımı gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada nişan attığını görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Rüyada nişanlısını hasta görmek moralinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, harcama gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu nişanlık giymek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Rüyada nişanlısıyla öpüştüğünü görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada nişanlı olarak görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın nişanlandığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments