Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak

Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak

Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak kirli işlere bulaşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada nişanlıyken başkasıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Rüyada akrabayla nişanlanmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kişinin daha çok kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada nişan resmi görmek malının artacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanda el öpmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, dileklerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada nişan yüzüğü satmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğünü atmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tüfekle nişan almak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlını ölmüş görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, ailesi ile mutlu olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına inanılır.

Rüyada zorla nişanlanmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments