Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişandan vazgeçmek

Rüyada nişandan vazgeçmek

Rüyada nişandan vazgeçmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada nişandan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada nişandan vazgeçmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada nişanlanmaktan vazgeçmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisi paralayacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işarettir.

Rüyada evlilikten son anda vazgeçmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikahtan vazgeçmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evlenmek vazgeçmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada düğünden vazgeçmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmaktan vazgeçmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, rahatlığa ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments