Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmaktan vazgeçmek

Rüyada nişanlanmaktan vazgeçmek

Rüyada nişanlanmaktan vazgeçmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sabit geliri olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlanmaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Rüyada nişandan vazgeçmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kötü haberler alacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada nişanlanmaktan vazgeçmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlamaktan vazgeçmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden vazgeçmek hayal kırıklığına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolculuk yapmaktan vazgeçmek bazı engellerle karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada son anda evlenmekten vazgeçmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev almaktan vazgeçmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmaktan vazgeçmek onların kıymetini bileceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments