Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda bulunmak

Rüyada nişanda bulunmak

Rüyada nişanda bulunmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ailesinden hayır göreceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada nişanda bulunmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada nişanda bulunmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde bulunmak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Rüyada birisine ikramda bulunmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, maddi güç sahibi olacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikahta bulunmak rakipleri mağlup edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada birine ikramda bulunmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kolaylık elde edeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada ormanlık alanda bulunmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalettir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına rivayet eder.

Rüyada uyarıda bulunmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments