Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan tarihi görmek

Rüyada nişan tarihi görmek

Rüyada nişan tarihi görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayırlı haberler alacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan tarihi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada nişan tarihi görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, tabiri caizse can bulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan tarihi almak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, haram mala yorulur.

Rüyada nişan tarihini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işaret eder.

Rüyada birinin doğum tarihini görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tarihi eser kılıç görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, doğru haber almaya, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi anıt görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada birinin öleceği tarihi görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, iyi haberler alınacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments