Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi görmek

Rüyada tarihi görmek

Rüyada tarihi görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada tarihi gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada nikah tarihi görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğün tarihini duymak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada tarihi kent görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada tarihi okul görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihi eser altın görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tarihi köşk görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tarihi demir para görmek büyüyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments