Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahı olduğunu görmek

Rüyada nikahı olduğunu görmek

Rüyada nikahı olduğunu görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, iyi hissedileceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikahı olduğunu gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada bir erkekle nikahlanmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dini nikah kıymak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kendi nikahına gitmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Rüyada nikahlanmaya gitmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir nikahta bulunmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada nikahlandığını duymak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının nikahına gitmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments