Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah olacağını görmek

Rüyada nikah olacağını görmek

Rüyada nikah olacağını görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, onlara galip geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, kolaylıklara kavuşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada nikah olacağını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada nikah memuru olmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada nikah yüzüğü kaybetmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah masasına oturmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikahta bulunmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nikahlanmak çalışmaları kötüleyeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi nikahını görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı biriyle nikahlanmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments