Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nikahını görmek

Rüyada kendi nikahını görmek

Rüyada kendi nikahını görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Rüyada kendi nikahını gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Rüyada oğlunun nikahını görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Rüyada kendini nikahlı görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Rüyada nikah günü almak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada dini nikah kıydığını görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah töreninde bulunmak mal ve varlık sahibi olacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada resmi nikah kıymak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle nikah kıymak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi nikah davetiyesi görmek imkanlarının genişleyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, fakirlik yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments