Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle nikahlanmak

Rüyada sevdiğin kişiyle nikahlanmak

Rüyada sevdiğin kişiyle nikahlanmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, karlı işlere gireceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle nikahlanmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nikahlanmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle nikahlanmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, durumunuzun iyileşeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle nikahlanmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin nikahını görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiden evlilik teklifi almak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sevmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments