Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nezarette olmak

Rüyada nezarette olmak

Rüyada nezarette olmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nezarette olmak gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada nezarete düşmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada nezarette olmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada nezaret görmek aşama göstermeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Rüyada nezarete atılmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini nezarette görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini nezarette görmek başarısının yükseleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments