Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nevresim sermek

Rüyada nevresim sermek

Rüyada nevresim sermek maddi olarak eksiye düşüleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nevresim sermek gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada nevresim sermek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet etmektedir.

Rüyada nevresim asmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada nevresim takımı vermek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli nevresim görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı nevresim görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada mavi nevresim takımı görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada nevresim takımı görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada mor nevresim görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments