Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nemrut dağını görmek

Rüyada nemrut dağını görmek

Rüyada nemrut dağını görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, fakirlerin güleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada nemrut dağını gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Rüyada nemrut dağını görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nemrut görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nemrutuu görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın yandığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, başının derde gireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve dağ görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada dağın tepesini görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, arzuların yerine geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağdan düşmek canının sıkılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments