Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asi nehrini görmek

Rüyada asi nehrini görmek

Rüyada asi nehrini görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada asi nehrini gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Rüyada asi nehrini görmek doyasıya sefasını süreceğine, kazancının yerine gelmesine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baskasina asik olmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada ünlüye asik olmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada anneye asi olmak darda kalacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada babaya asi gelmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya asi olmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada nehre atlamak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına inanılır.

Rüyada nil nehrinde yüzmek dertlerine derman arayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments