Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehrin yükseldiğini görmek

Rüyada nehrin yükseldiğini görmek

Rüyada nehrin yükseldiğini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, para yatıracağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret eder.

Rüyada nehrin yükseldiğini gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız, katılacağınız aktiviteler veya bağlantılarınız kanalıyla yararlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada nehrin yükseldiğini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada neptün görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada nehre bakmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, başarı için fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehre girmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına yorulur.

Rüyada bulanık nehre düşmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan ferahlamaya, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada necm suresini okumak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada necm suresini görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nil nehrini görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, rahat yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments