Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada münker nekiri görmek

Rüyada münker nekiri görmek

Rüyada münker nekiri görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada münker nekiri gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Rüyada münker ve nekiri görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada münker nekiri görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada münker nekir görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada müslüman olmayan biriyle evlenmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada hristiyanı müslüman etmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Rüyada müddessir suresi görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müslüman din adamı görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, zararını tamamen kapatacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada müslümanlığa davet etmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, pek az kazanç getireceğine, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments