Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane dikmek

Rüyada nane dikmek

Rüyada nane dikmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nane dikmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Rüyada nane dikmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada nane maydanoz ekmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada naneli sigara görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş nane görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada nane aramak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada nane limon kaynatmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada naneli sakız görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada birinden nane almak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments