Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazdan kalkmak

Rüyada namazdan kalkmak

Rüyada namazdan kalkmak işlerin aksamayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namazdan kalkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sabah namazına kalkmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, canlanacağına inanılır.

Rüyada namazdan kalkmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada namaza kalkmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece namazına kalkmak eline geçen paraları tutamayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak hastaysa şifa bulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada havaya kalkmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, isteklerini yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sahura kalkmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada düştüğü yerden kalkmak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments