Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah namazına kalkmak

Rüyada sabah namazına kalkmak

Rüyada sabah namazına kalkmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, işlerin hafifleyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, küfürlü söze, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada sabah namazına kalkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Rüyada sabah namazına kalkmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabah erken kalkmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada namazdan kalkmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada gece namazına kalkmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, iyi halinin kalmayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada namaza kalkmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kendini sabah namazı kılarken görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabah namazının sünnetini kılmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Rüyada sabah namazına kaldırılmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments