Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda uyuduğunu görmek

Rüyada namazda uyuduğunu görmek

Rüyada namazda uyuduğunu görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada namazda uyuduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada cuma namazında uyumak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada namazda uyumak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken uyumak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılarken uyuduğunu görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada namazda uyuduğunu görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında uyumak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle uyumak yeni bir başlangıç yapmaya, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments