Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda uyumak

Rüyada namazda uyumak

Rüyada namazda uyumak güzel davetler alacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada namazda uyumak gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada cuma namazında uyumak barış ve sevgi içinde olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılarken uyuduğunu görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazda uyuduğunu görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada namazda uyumak mutlu zamanlar geçireceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işarettir.

Rüyada namaz kılarken uyumak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle uyumak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinde uyumak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, geleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde uyuduğunu görmek önünün açık olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments