Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmayı düşünmek

Rüyada namaz kılmayı düşünmek

Rüyada namaz kılmayı düşünmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, emeklerinin heba olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı düşünmek gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada namaz kılmayı düşünmek sorunların aşılacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyameti düşünmek yaşamına renk geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulur.

Rüyada birinin düşündüğünü görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine inanılır.

Rüyada para almayı düşünmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada evlenmeyi düşünmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada ölmeyi düşünmek elinin darlığa düşeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet eder.

Rüyada düşündüğün insanı görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölümü düşünmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments