Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlenmiş nakış görmek

Rüyada işlenmiş nakış görmek

Rüyada işlenmiş nakış görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada işlenmiş nakış gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Rüyada işlenmiş nakış görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalbini kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada nakışlı yastık görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sermaye elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada nakış makinası görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nakış makinesi görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada nakışlı perde görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada nakışlı yorgan görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada nakış işlemek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada nakışlı görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments