Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muzlu puding görmek

Rüyada muzlu puding görmek

Rüyada muzlu puding görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, mekân değiştireceğine, kazancının azalmayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalettir.

Rüyada muzlu puding gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Rüyada muzlu puding yemek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Rüyada muzlu puding görmek sağlığının yerine geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Rüyada puding yemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayatını yoluna koymaya işaret eder.

Rüyada çilekli puding yemek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada puding pişirmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada puding yapmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kakaolu puding görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çilekli puding görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments