Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini mutlu görmek

Rüyada sevgilisini mutlu görmek

Rüyada sevgilisini mutlu görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini mutlu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada sevgilisiyle mutlu olmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi mutlu görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iki sevgiliyi mutlu görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi mutlu görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini mutlu görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle çok mutlu olmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok zor günler yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments