Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceylan beslemek

Rüyada ceylan beslemek

Rüyada ceylan beslemek yeni projelerin ve planların tutacağına, işlerin açılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Rüyada ceylan beslemek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada ceylan beslemek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölü ceylan görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Rüyada ceylan sürüsü görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet eder.

Rüyada ceylana binmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceylan eti yemek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz ceylan görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada ceylan kafası görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, umutlarını kaybedeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile ceylan görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments