Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müjdeci böceği görmek

Rüyada müjdeci böceği görmek

Rüyada müjdeci böceği görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada müjdeci böceği gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Rüyada müjde böceği görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada müjdeci böceği görmek ömür boyu başarılı olacağına, yaklaşan güzel günlere, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile müjdesi almak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada müjde kelebeği görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada bebek müjdesi vermek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada müjdeli haber görmek kişinin bundan zarar göreceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet eder.

Rüyada hamilelik müjdesi almak malının, parasının ve makamının artacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments