Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbeti kuşu görmek

Rüyada muhabbeti kuşu görmek

Rüyada muhabbeti kuşu görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbeti kuşu gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Rüyada muhabbet kuşu yıkamak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada çok fazla muhabbet kuşu görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, talihinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek bir türlü kendine gelemeyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine alamet eder.

Rüyada muhabbeti kuşu görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Rüyada evde muhabbet kuşu görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments