Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen muhabbet kuşunu görmek

Rüyada ölen muhabbet kuşunu görmek

Rüyada ölen muhabbet kuşunu görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ölen muhabbet kuşunu gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet eder.

Rüyada ölü muhabbet kuşu görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuş yavruları görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işarettir.

Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmek şansının artacağına, çok para kazanılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments