Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yapıp dağıtmak

Rüyada yemek yapıp dağıtmak

Rüyada yemek yapıp dağıtmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek yapıp dağıtmak gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada yemek yapıp dağıtmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dinamik olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek yapıp dağıtmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, helal lokma yiyeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tatlı yapıp dağıtmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada helva yapıp dağıtmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde yemek dağıtmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli yemek dağıtmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yemek yapmak ve dağıtmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments