Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu ve kedi görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve kedi görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve kedi görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayatının da zorlaşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve kedi gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu ve kedi görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, alım gücünü yitireceğine yorulur.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru muhabbet kuşu görmek sevindirici haberler alınacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek üzüntülerin son bulacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments